Izvor: kurir
16.04.2024 u 16:43
0

OGROMAN SKANDAL DRMA REGION! Grupa HRVATSKIH PLJAČKAŠA opustošila kuću ZVEZDE Premijer lige – policija ih odmah uhapsila!

Iz Hrvatske nam stiže šokantne vesti. Naime, četvrorica hrvatskih državljana završili su iza rešetaka nakon što su optuženi da su opljačkali fudbalera Njukasla, Aleksandera Isaka.

Navodi se da su oni u kuću fudbalera upali 4. aprlila ove godine.

Hrvatski državljani su doputovali u Veliku Britaniju iz Italije, a u petak su lišeni slobode nakon što su ih policajci uhapsili u Zapadnom Midlendsu.

U trenutku pljačke, Isak nije bio kod kuće a Dejli Mejl je objavio da su osmunjičeni za zločin Jela Jovanović (42), Valentino Nikolov (31), Đakomo Nikolov (27) i Čarli Jovanović (23).

Britanski inspektor Šon Fordi je rekao:

– Ovo je bio izvanredan prikaz kvalitetnog partnerskog policijskog rada. Operacija pokazuje da nećemo da tolerišemo ovu vrstu zločina u našoj regiji. Želimo da zaštitimo našu zajednicu i da uhapsimo za koje verujemo da su odgovorni – rekao je Fordi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter