Izvor: BSC HAPPY
24.08.2023 u 14:02
0

ODLIČNE VIBRACIJE U TIMU ORLOVA: Sjajna atmosfera u taboru Srbije pred MUNDOBASKET

Sve smo bliži početku Mundobasketa, a reprezentativci Srbije već nekoliko dana su u Manili, gde je pripremaju za mečeve grupne faze protiv Kine, Portorika i Južnog Sudana.

NAJVEĆA ENIGMA NJEGOVE KARIJERE: Nju Jork osvajao samo tri a Australiju deset puta, iako se oba igarju na betonu EVO I ZAŠTO

I dok su pojedini igrači davali izajve pre ili posle treninga Srbije u Manili, Stefan Jović i Svetislav Pešić odlučili su da se okušaju u stonom tenisu.

Poslednji poen pripao je selektoru Srbije, koji je nakon toga šaljivo upitao: „Da li da ga pustim?“. Nakon toga usledio je srdačan pozdrav, zagrljaj i kratak razgovor sa Jovićem, koji je jedini „pravi“ plejmejker u našem timu i imaće značajnu ulogu na Svetskom prvenstvu.

I dok su trener i Stefan Jović igrali stoni tenis kapiten je okušao sreću sa minigolfom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter