Izvor: Blic.rs
01.07.2020 u 22:00
0

ATLETIČARKA SE OPROSTILA OD VELIKOG PRIJATELJA: Preminuo čovek koji je mnogo zadužio evropsku i srpsku atletiku! (FOTO)

Najbolja atletičarka Srbije oprostila se od velikog prijatelja porukom na Instagramu.

Atletsku porodicu pre nekoliko dana potresla je vest da je preminuo predsednik Evropske atletske federacije Sven Arne Hansen (74). Dugogodišnji prvi čovek evropske atletike doživeo je moždani udar u martu, a posle nekoliko meseci borbe, njegovo telo nije izdržalo i 20. juna je izgubio svoju poslednju žvotnu bitku

Hansen je bio čuveni sportski i atletski funkcioner, 2003. je izabran za predsednika Atletske federacije Norveške, zalagao se za doživotne suspenzije u dopingu, a iza sebe je ostavio dubok trag u evropskoj atletici.

SAZNAJTE JOŠ I OVO

Osmaci danas i sutra PREDAJU LISTE ŽELJA za upis u srednju školu!

MESEČNI HOROSKOP Stigao je burni jul i zato ovo morate znati!

TURISTI, OPREZ! Granični prelaz EVZONI ZATVOREN DO 15. JULA!

NOVA HAPŠENJA U SLUČAJU „JOVANJICA“ Uhapšeno još sedam osoba

Hansen je bio veliki prijatelj srpske atletike i čest gost u našoj zemlji, zato i ne čudi što je njegov odlazak potresao i mnoge čelnike srpske atletike, na čelu sa predsednikom Veselinom Jevrosimovićem, ali i najbolju srpsku atletičarku, Ivanu Španović.

Ivana se na Instagramu oprostila od Hansena zajedničkom fotografijom i porukom.

– Poslednji pozdrav. Hvala ti dragi predsedniče za sve što si uradio za naš sport – napisala je Ivana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter