Izvor: alo.rs
01.07.2020 u 22:44
0

DRAMA ZA NAŠU ATLETIČARKU: Ivana Španović doživela neugodnu povredu zbog koje će morati na novu pauzu

Srpkinja neće moći da učestvuje na prvim mitinzima kad se sezona nastavi.

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović polomila je kost su stopalu desne noge, javio je Sportski Žurnal u sutrašnjem broju.

– Neću skakati u julu, polomila sam metatarzalnu kost na desnom stopalu – rekla je Ivana za sutrašnje izdanje jedinog dnevnog sportskog lista u Srbiji.

SAZNAJTE JOŠ I OVO

Osmaci danas i sutra PREDAJU LISTE ŽELJA za upis u srednju školu!

MESEČNI HOROSKOP Stigao je burni jul i zato ovo morate znati!

TURISTI, OPREZ! Granični prelaz EVZONI ZATVOREN DO 15. JULA!

NOVA HAPŠENJA U SLUČAJU „JOVANJICA“ Uhapšeno još sedam osoba

Španovićeva je početkom juna na atletskom mitingu u Novom Sadu skakala prvi put posle pauze duge devet meseci izazvane povredom i skočila je odličnih 6,80. Tada je trener Goran Obradović najavio da je taj rezultat pokazatelj da će Ivana na mitinzima Dijamantske lige u avgustu i septembru napadati magičnu granicu od sedam metara. Od toga nažalost neće biti ništa jer će prelom metatarzlane kosti našu šampionku na još neko vreme odvojiti od staze. Prema prvim prognozama očekivana je pauza od dva meseca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter