Izvor: Kurir.rs
12.11.2020 u 16:33
0

CRNI DAN ZA SRPSKI SPORT: Preminuo bivši predsednik VK Partizan Egon Padovan!

Danas je u Zagrebu, posle dugotrajne borbe za ozdravljenje preminuo Egon Padovan, rodjen 1941. godine, bivši Predsednik Vaterpolo kluba Partizan u periodu 1986.-1991. godine.

Takodje je bio i član Predsedništva Vaterpolo saveza Jugoslavije , kao i ministar u vladi Borislava Mikulića, a potom i zamenik direktora Jugobanke Beograd.

Kao mladi sportista- vaterpolista nastupao je za Korčulanski KPK, dok je njegov sin Vitomir bio aktivan član Vaterpolo kluba Partizan i reprezentativac Jugoslavije sa kojima je osvajao mnoge najsjajnije trofeje. Kao Predsednik VK Partizan ostaće upamćen kao prvi Predsednik jednog sportskog kluba koji je imenu kluba dodao komercijalni naziv “Bambi” pokazavši na taj način velike mogućnosti sporta u promociji privrednog giganta i kao VK Partizan Bambi osvojio, pored niza drugih trofeja i titulu osvajača Kupa pobednika Kupova Evrope. Takodje aktivno je učestvovao zajedno sa ostalim članovima Predsedništva kluba na obezbedjenju optimalnih uslova za rad svih takmičarskih kategorija VK Partizan na bazenu SRC Banjica i predstavio jedan nov, uspešan, model upravljanja sportskim objektom od strane jednog sportskog kolektiva.

PROČITAJTE JOŠ

VAŽNO UPOZORENJE ZA SVE GRAĐANE Požurite, ističe rok za plaćanje!

OBLAČNO, SVEŽE, VETROVITO: Do kraja nedelje razvedravanje!

KO JE UHAPŠENI PREDSEDNIK OPŠTINE IZ SNS: U Prijepolju zbog KORUPCIJE PALI Zindović i još osam ljudi

Zahvaljujući se na izuzetnom doprinosu Vaterpolo klubu Partizan, Vaterpolo savezu Jugoslavije i vaterpolo sportu u celini ostaće nam u trajnoj uspomeni kao uspešan sportski radnik, dobar čovek, izuzetan finansijski stručnjak i prijatelj.

Neka mu je večna lava i hvala!

Sahrana Egona Padovana obaviće se u Zagrebu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter