Izvor: happyBSC
13.11.2020 u 09:49
0

HAMILTON ŠAMPION U TUZLI Ovo je 12 načina koje vode Britanca do sedme titule

Velika nagrada Turske nakon čak devet godina pauze počinje današnjim treninzima, a ovaj vikend bi mogao ući u istoriju.

Lujs Hamilton bi u Tuzli, u predgrađu Istanbula, mogao stići do sedme titule prvaka Formule 1 čime bi se izjednačio s legendarnim Mihaelom Šumaherom. Britanac trenutno ima 282 boda i samo timski kolega iz Mercedesa Valteri Botas može da ga spreči da osvoji titulu.

Botas zaostaje za Hamiltonom 85 bodova, a do kraja sezone su ostale četiri trke. Formula 1 je objavila čak 12 načina na koje Hamilton može slaviti titulu u nedelju. U suštini, s obzirom na moć Mercedesovog bolida, bilo bi pravo čudo da Hamilton ne postane prvak.

The finish line is in sight for Lewis Hamilton

Posted by F1 on Четвртак, 12. новембар 2020.

Do tog podviga može doći pobedom, ali čak i drugim mestom iza Botasa ukoliko Finac ne bude imao najbrži krug na trci. Teško je očekivati i da Hamilton bude na četvrtoj ili nižoj poziciji, ali i u tom slučaju postoji jedanaest scenarija po kojima će postati šampion.

Jedini realan način da Hamilton ne osvoji titulu je da ne završi trku ili bude drugi, a Botas pobedi uz najbrži krug. Tada bi se titula mogla odlučiti narednog vikenda u Bahreinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter