Izvor: Arenasport.com
01.04.2023 u 11:35
0

Ferstapen kreće prvi: Holanđaninu pol pozicija u Melburnu!

Holanđanin Maks Ferstapen osvojio je pol poziciju uoči trke za Veliku nagradu Melburna u Formuli 1, a njegov klupski kolega z Red Bula Serhio Perez je imao veliki peh na stazi, pa će tako sutra u 07.00 časova startovati kao poslednji.

Biće ovo druga trka u ovogodišnjem šampionatu „najbržeg cirkusa na svetu“ koju će pilot Red Bula započeti kao prvi, odnosno 22. u karijeri fantastičnog Holanđanina.

Drugi će trku započeti Džordž Rasel, a treći njegov klupski kolega iz Mercedesa Luis Hamilton koji su „za dlaku“ bili iza Ferstapena.

Poslednji trening pred sutrašnju veliku Nagradu Melburna vožen je po oblačnom, ali suvom vremenu što je vozačima olakšalo vožnju, a očekuje se da će slični uslovi biti i tokom trke.

Ferstapenu pol, neočekivano društvo, Peres na začelju

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter