Izvor: Happy BSC
25.10.2021 u 10:15
0

NEKA BORBA POČNE: Spektakularno otvaranje SVETSKOG PRVENSTAVA U BOKSU (FOTO, VIDEO)

Spektakl u areni, Beograd u naredne dve nedelje biće centar dešavanja,  boks kao plemenita veština okupila je  preko 650 tamičara iz celog sveta.

U beogradskoj Štark Areni sinoćje svečanim otvaranjem počelo Svetsko prvenstvo u boksu na kome će do 6. novembra učestvovati 650 takmičara iz 103 zemlje.

Promoteri Svetskog prvenstva su bokserski šampion Roj Džons Junior i glumac Miloš Biković, koji je i vodio program na ceremoniji otvaranja. Usledila je i himna naše država koju je otpevala Nevena Božović.

PROČITAJTE JOŠ:Noletova majka prvi put PROGOVORILA o snaji Jeleni Đoković: Nisam mislila da će je oženiti

Zastavu Srbije na ceremoniji otvaranja nosio je Veljko Gligorić, u ime boksera zakletvu je položio kapiten reprezentacije Srbije Vladan Babić, šampionat su otvorili predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin i prvi čovek Svetske bokserske federacije Umar Kremlev, a učesnike je pozdravio ministar spoerta Vanja Udovičić.

PROČITAJTE JOŠ:Čuveni svetski bokser Roj Džons Junior napravio SPEKTAKL U ARENI! (VIDEO)

Organizatori obećavaju nezaboravan događaj sa vrhunskim bokserskim zvezdama, međunarodnim i lokalnim slavnim ličnostima i zvaničnicima. U ceremoniji je učestvovao legendarni boks šampion i ambasador AIBA-e Roj Džons Junior, srpski glumac Miloš Biković, međunarodni glumac Said Taghmaoui, dvostruki svetski šampion AIBA-e Roberto Kamareljo i nemačka bokserka Zeina Nassar.

“Ovo će biti velika proslava boksa”, rekao je predsednik AIBA -e Umar Kremlev i dodao: „Želimo da pokažemo celom svetu koliko je bokserska porodica jedinstvena i jaka. Ovaj događaj biće vrhunac godine za muška takmičenja. Radujemo se što vidimo naše vrhunske sportiste koji se takmiče za titulu prvaka sveta”.

Ono po čemu će ovaj 21. AIBA šampionat sveta u boksu za muškarce ostati zauvek u istoriji su i značajne novčane nagrade koje će po prvi put biti dodeljene osvajačima medalja na turniru, nagradni fond je 2,6 miliona dolara. Osvajači zlatnih medalja u svakoj kategoriji dobiće 100.000 dolara, srebro donosi 50.000 dolara, a oba bronzana boksera (polufinalista) biće nagrađena sa 25.000 dolara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter