Izvor: Happy BSC Portal
06.12.2023 u 13:29
0

NEMAMO PRAVA NA GREŠKU: Srpkinje u nemogućoj misiji, ali čuda se dešavaju

Našim reprezentativkama neophodne sve pobede.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije igraće u četvrtak u Herningu od 15.30 časova protiv Poljske u prvom kolu Treće grupe druge faze takmičenja na Svetskom prvenstvu, saopštila je Međunarodna rukometna federacija (IHF).

IHF je saopštio kompletan raspored i satnicu mečeva u sve četiri grupe druge faze takmičenja na SP, koje se održava u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj.

Rukometašice Srbije će u drugom kolu druge faze SP 9. decembra od 18 časova igrati sa Nemačkom, a dva dana kasnije sastaće se sa Japanom od 15.30 sati.

DEBAKL SRBIJE PROTIV RUMUNIJE: Očajna igra i težak poraz uz ogroman broj grešaka (FOTO)

Prvo mesto na tabeli Treće grupe druge faze takmičenja na SP drži Danska sa četiri boda, koliko ima i drugoplasirana Nemačka. Rumunija je treća sa dva boda, dok je Poljska četvrta sa takođe dva boda. Japan i Srbija nisu osvojili nijedan bod.

Plasman u četvrtfinale SP izboriće po dve najbolje plasirane selekcije iz grupa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter