Izvor: Informer.rs
20.11.2020 u 16:47
0

ODLOŽENA UTAKMICA 11. kola Superlige Srbije: Igrači pozitivni na Kovid 19!

Utakmica 11. kola Superlige Srbije za odbojkaše izmedju Niša i Radničkog, koja je trebalo da se igra u subotu, odložena je pošto su dvojica igrača kragujevačkog kluba pozitivni na korona virus

UPOKOJEN SRPSKI PATRIJARH

TUGA DO NEBA: PATRIJARH SRPSKI IRINEJ preminuo u vojnoj bolnici od posledica kovida u 91. godini

OGLASILA SE SPC POVODOM SMRTI PATRIJARHA IRINEJA: Upokojio se tačno u 7.07h jutros, večan mu spomen i carstvo nebesko

„TAKVI KAO VI NIKADA NE ODLAZE“ Predsednik Vučić se oglasio povodom smrti patrijarha Irineja (FOTO)

Patrijarh Irinej bi trebalo da bude sahranjen u centru Beograda i biće PRVI POGLAVAR koji počiva na tom mestu

SINOD PREUZIMA DUŽNOSTI PATRIJARHA Ovako će se birati 46. poglavar SPC

Kako je saopštilo Sportsko privredno društvo Radnički, odbojkaški klub iz Kragujevca je momentalno preduzeo odgovarajuće mere u skladu sa preporukama medicinske struke.

– Zaraženi igrači su odmah po dobijanju rezultata otišli u samoizolaciju, u kojoj će ostati narednih 14 dana, dok će svi ostali igrači, članovi stručnog štaba i zaposleni u klubu biti podvrgnuti novom krugu testiranja – piše u saopštenju.

Medicinski tim Radničkog će u narednim danima pratiti stanje zaraženih igrača, ali i svih ostalih članova kragujevačke ekipe, uz striktno poštovanje epidemioloških mera.

– Ova situacija došla je u najnezgodnijem trenutku za kragujevački tim, koji je u poslednje vreme značajno podigao formu, obezbedio plasman u polufinale Kupa Srbije i krenuo u napad na sam vrh superligaške tabele – navedeno je u saopštenju.

Novi termin utakmice biće naknadno objavljen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter