Izvor: Tanjug
20.08.2022 u 22:24
0

VATERPOLO SPEKTAKL NA DORĆOLU Šestorica legendarnih vaterpolista Srbije opraštaju se od reprezentacije, NA TRIBINAMA I ĐOKOVIĆ! (FOTO)

Šestorica legendarnih vaterpolista Srbije, članovi tima koji je u poslednjih 15 godina osvojio sve što može da se osvoji, uključujući dva uzastopna olimpijska zlata zvanično će se oprostiti večeras od reprezentacije.

Na utakmici protiv Italije na turniru „Srbija 2022“ poslednji put za Srbiju će igrati Filip Filipović, Andrija Prlainović, Duško i Gojko Pijetlović, Milan Aleksić i Stefan Mitrović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Legendarni asovi odigraće poslednju četvrtinu meča, a zatim uz počasti kakve zaslužuju kao sportisti koji su među najboljima u istoriji Srbije otići u „reprezentativnu penziju“.

NOVA MEDALJA U MINHENU Atletičarka Adriana Vilagoš postala je večeras vicešampionka Evrope u bacanju koplja

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković sa tribina prati ovaj vaterpolo spektakl na Dorćolu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter