Izvor: Novosti
10.04.2024 u 21:41
0

OSVETA JE ZAKAZANA! Evo kada Novak Đoković igra na mastersu u Monte Karlu

Nole je još u utorak saznao s kim igra u trećem kolu aktuelnog mastersa, a dan kasnije, i to tek u kasnim, večernjim satima – i kada će iznova da se nadmeće.

Kiša je, naime, potpuno poremetila program u sredu, pa su organizatori ovog ATP turnira muku mučili sa silnim odlaganjima. U četiri navrata su bili pomereni nastavci započetih mečeva, a onda je oko 21 čas uveče doneta odluka kako će se program odvijati četvrtog radnog dana ove nedelje.

Novak Đoković će svoju osvetu, a igra protiv Italijana Lorenca Muzetija koji ga je baš sa ovog mastersa izbacio prošle godine, „servirati“ u ranim popodnevnim satima.

Naime, u 11 časova program otvaraju Rusi, jer veliki derbi igraju Karen Hačanov (15. nosilac) i Danil Medevedev (četvrti).

Potom će, ne pre podneva kako su to saopštili organizatori, svoj megdan da završe sedmi nosilac Holger Rune i kvalifikant Sumit Nagal, Indijac koji je od favorita gubio sa 6:3, 2:1 kada ih je kiša prekinula.

A čim oni završe svoj duel, na teren će Nole i Italijan.

To znači da će, ako ruski derbi, očekivano, bude potrajao oko dva sata, a posle 20-ak minuta pauze Rune potom opravda ulogu favorita, Đoković i Muzeti na terenu biti već oko 14 časova.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter