Izvor: Telegraf
26.01.2024 u 16:12
0

OTKRIVENA MRAČNA TAJNA JELENE ĐOKOVIĆ: Istina konačno isplivala na videlo!

Poslednji put je na Rod Lejver areni gledala epsko finale iz 2012. godine

Novak Đoković je poražen po prvi put u polufinalu Australijan opena, gde je proteklih godina ostvario istorijske rezultate i za sva vremena sebe upisao kao najvećeg šampiona ikada u Melburnu.

Nole na Rod Lever areni u duelu sa Sinerom bio ispod svog nivoa, što je i sam priznao na konferenciji za medije kasnije, gde je imao i provokativna pitanja, na koja je samouvereno odgovorio.

Novak nije bio zadovoljan ni kako je njegov boks izgledao tokom meča i kako nisu reagovali, niti mu davali savete.

U više navrata je Novakov boks bio prikazivan, a moglo se videti da tamo nema Jelene Đoković, njegove supruge.

I takva slika je na Rod Lejveru još od 2012. godine, kad je Jelena poslednji put uživo pratila Novaka u Melburnu.

Tada se još prezivala Ristić, jer su se Novak i ona venčali godinu dana kasnije.

Razlog zbog kojeg Jelena ne dolazi u Australiju je i logičan. U pitanju je najdalja destinacija, koja zahteva i dug put i ozbiljnu organizaciju, koja je dodatno komplikovana od kako su Novak i Jelena postali roditelji.

Instagram/jelenadjokovicndf

Zbog toga, Jelenu ne viđamo u Australiji, za razliku od ostalih Grend slemova, gde sada dolaze i ona i deca.

Jelena je uvek bila uz Novaka i mečeve je gledala putem TV-a, što je često radila tokom nekih finala u poslednjih 12 godina kada nije dolazila u Melburn.

ŠOK U SVETU FUDBALA: Jirgen Klop napušta Liverpul!

Ali, i taj poslednji meč koji je Jelena gledala uživo bio je istorijski, jer je viđena epska bitka između Novaka i Rafaela Nadala, a to je i dalje najduže finale u istoriji Grend slemova, jer je trajalo 5 sati i 53 minuta.

Posle toga, došao je brak, ubrzo i sin Stefan, potom i ćerka Tara, a sada oni i idu u školu, dok je Jelena poslednjih godina preuzela i glavnu ulogu u vođenju Fondacije Novak Đoković, pa je put u Australiju postao mnogo komplikovaniji nego u periodu dok su ona i Novak bili u vezi.

Zato je Novak na ovom Grend slemu uglavnom bio sa svojim najbližim ljudima iz tima. Često su proteklih godina dolazili roditelji ili braća, ali na ovogodišnjem Australijan openu u loži su bili samo članovi Novakovog tima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter