Izvor: Kurir
21.01.2024 u 11:55
3

OTKRIVENO KOME JE NOVAK POSLAO POLJUBAC POSLE MEČA! Oglasila se PRELEPA devojka – zbog Đokovićevog poteza ostala je U ŠOKU! VIDEO

Bez većih poteškoća uspeo je najbolji teniser u istoriji, Novak Đoković, da se plasira u četvrtfinale Australijan opena!

Đoković je održao čas tenisa i demonstrirao silu nad Adrijanom Manarinom, a nakon meča okrenuo se ka tribini i poslao poljubac u pravcu jedne osobe.

Na prvu, nikome nije bilo jasno kome je bio upućen taj poljubac, ali nekoliko sati kasnije dobili smo odgovor. Naime, Novak je poslao poljubac jednoj Ani, devojci koja Noleta prati gde god da igra, i ujedno je ogromna obožavateljka srpskog tenisera.

Oglasila se Ana posle meča putem Tvitera, gde je objavila slike sa Đokovićem, koji joj je čak i potpisao kapu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “OTKRIVENO KOME JE NOVAK POSLAO POLJUBAC POSLE MEČA! Oglasila se PRELEPA devojka – zbog Đokovićevog poteza ostala je U ŠOKU! VIDEO”

  1. Kad si najveci..onda si glavni..i mozes raditi sto hoces..majstorima se svi dive oni znaju da im to mjesto pripada..jer su u njega utrosili znoj a i suze..svi dmo mi krvavi ispod koze a

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa normalno je da Nole pošalje poljubac obožavateljki,ja BiH čakk šta više išo lično da je zagrlim,jer za poštovanje je njena ljubav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter