Izvor: SD
30.09.2023 u 23:00
0

PA ENDI BRATE ZAŠTO SAD: Marej nazvao Novaka licemerom i to ničim izazavan

Britanski teniser Endi Marej komentarisao je jedan video snimak iz arhive koji je objavljen na profilu "Tenis TV". On je tu optužio Novaka Đokovića da je licemeran.

Reč je o susretu između srpskog tenisera i Rodžera Federera u polufinalu turnira u Šangaju 2014. godine.

Zvezda razbila Igokeu, Teodosić u prvom meču za Crveno bele briljijantan CRVENA ZVEZDA- IGOKEA 81:63

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

Tada je Švajcarac izašao na mrežu, ali ga je Đoković pogodio u telo i tako osvojio poen.

Ubrzo je reagovao pomenuti Marej koji se prisetio situacije sa ovogodišnjeg meča osmine finala turnira u Rimu kada je njegov sunarodnik pogodio Đokovića, ali i nekih ranijih sličnih situacija u kojima je uloga bila obrnuta.

Skroz legitiman potez. Sjajan udarac. Međutim, kada ga je Nadal pogodio u Kanadi i Nori u Rimu reagovao je u fazonu ‘kako se usuđuješ?‘ – napisao je Marej u komentarima.

Podsetimo, Federer je slavio na tom meču u kineskom gradu i to sa 2:0 u setovima (6:4, 6:4).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter