Izvor: BSC HAPPY/KURIR
06.12.2023 u 21:43
0

PANTER POSTAJE REPREZENTATIVAC? Komšije žele kapitena Partizana u svojoj ekipi

Kapiten košarkaša Partizana Kevin Panter uskoro bi mogao da zaigra za reprezentaciju i to Bosne i Hercegovine.

Kako saznaje tamošnji portal „Sportsport.ba“, košarkaški savez BiH punom parom radi na angažovanju iskusnog i proverenog naturalizovanog košarkaša, a u tom izboru se našao i kapiten crno-belih.

Navodno, u igri su navodno dva evroligaška imena, a pored Pantera pominje se još jedan Amerikanac, Vejd Boldvin iz Makabija. Kako prenosi pomenuti portal, tamošnji savez će sve uraditi da angažuje jednog od dvojice igrača.

Inače, Panter pored američkog državljanstva, već poseduje i srpsko. 

JOKIĆ NA LETO IDE KUĆI I NE PIPA KOŠARKAŠKU LOPTU? Čuveni košarkaš ne veruje u glasine o Srbinu

Ukoliko i dođe do dogovora između kapitena Partizana i čelnika košarkaškog saveza BiH, Panter bi onda već u početkom naredne godine mogao da debituje za novu reprezentaciju. Naime, košarkaši BiH u februaru počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2025. U kvalifikacijama će igrati u grupi sa Kiprom, Hrvatskom i Francuskom.

Takođe, tamošnji savez je u proceduri završavanja papira za košarkaša Fenerbahčea Tarika Biberovića i taj prcoes bi mogao vrlo brzo imati pozitivan ishod, a uskoro bi i Luka Garza mogao dobiti bosanske papire, što znači da se ne bi vodio kao naturalizovan igrač.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter