Izvor: KURIR
24.05.2024 u 07:29
0

PARTIZAN ODBIO 8.000.000 EVRA ZA SALDANJU! Menadžer sjajnog napadača otkrio za turske medije: Žele ga EVERTON i SPORTING!

Menadžer najboljeg igrača Partizana Mateusa Saldanje govorio je za turske medije o statusu Brazilca.

Nakon sjajne sezone u Superligi Srbije za za Saldanju vlada veliko interesovanje. Informacija da je prošlog vikenda uživo pratio derbi Galatasaraja i Fenerbahčea ponovo je pokrenula nagađanja da se as crno-belih na leto seli u Tursku, međutim, kako stvari trenutno stoje od toga nema ništa!

Jagiz Sabunčoglu, novinar turskog „Sports Digitala“ otkrio je da će Brazilac najverovatnije karijeru nastaviti u nekom klubu sa Zapada.

„Sreo sam se sa Saldanjinim predstavnikom. Rekao mi je da nisu došli u Istanbul da pregovaraju o transferu i da je Lil poslao zvaničnu ponudu od 8.000.000 evra koju je Partizan odbio. Otkrio je i da su za napadača zainteresovani i Everton i Sporting“, rekao je poznati sportski novinar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter