Izvor: KURIR.RS
13.08.2023 u 08:41
0

SMRT NJEGOVOG MENADŽERA JOŠ JE MISTERIJA: Miroslav Ilić gubitak najboljeg prijatelja nikada nije preboleo!

Pevač narodne muzike Miroslav Ilić nikada nije preboleo smrt prijatelja i menadžera Velimira Nikšića Nikše, sa kojim se rastao bez pozdrava, a zašto i kako se sve dogodilo muče ga i dan danas.

Naime, Nikšić je nestao 1. februara 2011. godine. Poslednji put je viđen na probi „Oskara popularnosti“, a sutradan nije došao na sastanak povodom serije koncerta grupe Legende. Niko nije znao gde je, a spekulisalo se da je otet.

Estrada je bila u šoku, a policijska istraga je trajal mesecima, da bi u maju, njegovo telo bilo pronađeno kod rumunskog grada Oršava. Kako leš nije bio u fazi raspada, verovalo se da se nedavno utopio, a policija je pretpostavila da se radi o samoubistvu.

NJENA DESNA RUKA: Ova ŽENA je Dragani Mirković NAJVEĆA podrška (FOTO)

Na sebi je imao pantalone, kožnu jaknu i rolku, a na ruci mu je bio sat srebrne boje. U džepu su pronašli srpski pasoš, na osnovu čega je izvršena identitifkacija.

– Imao je puno problema. Čak je krajem prošle godine to i nagoveštavao. Bili smo kao braća, dugo godina. Pokušao sam da mu pomognem… Suvišno je pitanje da li ću njegovoj supruzi pomoći. Naravno da hoću – rekao je tada Ilić.

Pričalo se da su Nikši glave došle pozajmice od zelenaša koje nije uspevao da vrati.

Ceo život je bio tačan, precizan, pošten i odgovoran. Zato je to i uradio. Nije mogao da podnese sve to. Neko bi pobegao, sakrio se… Ali ne i Nikša. On je čestit čovek i nije mogao da podnese to što se desilo – rekao je tada Miša Mijatović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter