Izvor: Kurir
14.02.2024 u 17:58
0

PARTIZAN ODREŠIO KESU: Defanzivac Čukaričkog plaćen tričavih 600.000 evra!

FK Partizan kompletirao je zimski prelazni rok sa dvojicom fudbalera Čukaričkog.

Novi članovi kluba iz Humske su visoki defanzivac Bojan Kovačević i levi spoljni Aleksa Janković, koga u struci Partizana vide kao levog beka.

Bojan Kovačević je mlad štoper, ima 19 godina i visok je 193 centimetra. Bio je standardan u Čukaričkom kada je trener ovog kluba bio Saša Ilić. Trenutno nije bio u prvom planu na Banovom brdu, pa je odlazak u Humsku dobra stvar za njega. Partizan je za Bojana Kovačevića platio Čukaričkom 600.000 evra i pristao da 25 procenata od naredne prodaje ide na Banovo brdo, pišu domaći mediji.

Do pre samo godinu dana Bojan Kovačević bio je jedan od najpraćenijih fudbalera Čukaričkog. Veoma talentovan našao se pod budnim okom skauta Mančester sitija, međutim daleko konkretniji bili su iz francuskog Strazbura. Vođeni su pregovori sa klubom iz Francuske, pominjala se milionska suma vezano za transfer, međutim do dogovora dve strane nije došlo.

Gordan Petrić, trener Čukaričkog, ove sezone šansu je više davao iskusnim igračima Ognjenu Vranješu i Vukašinu Jovanoviću, kao i mlađim Vojinu Serafimoviću, Luki Subotiću koji je letos došao baš iz Partizana i Brikoli Guzmanu, poslednjem pojačanju iz Urugvaja.

Bilo je jasno da Bojan Kovačević u toj konkurenciji neće dobiti prostora za razvoj, pa je prihvatanje ponude da pređe u Partizan bilo jedino logično rešenje. Ove sezone, Bojan Kovačević u svim takmičenjima odigrao je 15 utakmica za Čukarički.

VLAHOVIĆ CVETA PORED IZABRANICE: Fudbaler više ne krije ljubav sa atraktivnom crnkom!

Partizan je u ovom zimskom prelaznom roku angažovao Nikolu Miličića iz Radničkog 1923, za što se Kragujevčanima obavezao da plati 500.000 evra. Međutim, mladi 21-godišnji štoper obnovio je povredu kolena tokom priprema na Kipru i čeka ga duža pauza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter