Izvor: Kurir
14.02.2024 u 16:22
0

VLAHOVIĆ CVETA PORED IZABRANICE: Fudbaler više ne krije ljubav sa atraktivnom crnkom!

Najbolji strelac Juventusa, Dušan Vlahović, nije u prošlosti puno pričao o ljubavnom životu, ali više ne krije vezu sa Vanjom Bogdanović.

Još prošlog leta se pričalo o tome da su Dušan i Vanja obnovili romansu iz tinejdžerskih dana.

Reprezentativac Srbije je potom, početkom 2024. godine objavio fotografiju sa novogodišnje žurke na kojoj je ona sedela pored njega, a sada su se zajedno pojavili na utakmici Juventusa.

Zbog problema sa povredom butine Vlahović nije igrao protiv Udinezea. „Stara dama“ je poražena rezultatom 1:0 kao domaćin, a Dušan je utakmicu gledao iz lože „Alijanc stadiona“.

Pored njega je sedela Vanja, a fotoreporteri su ih „uhvatili“ zajedno.

Dušan i Vanja su se pomirili nakon što su se slučajno sreli na Ibici prošlog leta.

Printscreen/Instagram

-Dušan je pre par nedelja ostavio Karolinu Stramare zbog pritiska javnosti. Smetalo mu je što se mediji bave njegovom vezom u tolikoj meri, pa je poželeo da opet bude sam. Ali to nije dugo potrajalo. Čim je došao na Ibicu, video je Vanju, s kojom se zabavljao pre pet godina, a koju poznaje čitav život, i ponovo osetio leptiriće u stomaku – poručio je tada izvor „Informera“ i potom dodao:

-Vanja je upoznala Dušana kada nije bio ni poznat ni bogat. Družili su se, izlazili, roditelji su im kućni prijatelji. Iz velikog drugarstva izrodile su se i emocije i pre pet godina su uplovili u vezu. Nažalost, ona nije dugo potrajala jer su oboje bili mladi, neiskusni i željni provoda. Razišli su se i nastavili da se druže. Prošle godine su imali još jedan pokušaj veze, ali se ona opet završila neslavno. Nakon nekoliko dana su se razišli, a Dušan je otputovao za Italiju. Tada su prestali da se čuju, otpratili su se i sa društvenih mreža, ali ih je sudbina ove godine opet spojila na Ibici.

Printscreen/Instagram

Centarfor reprezentacije Srbije ove sezone je imao probleme sa povredom, ali je uprkos tome drugi strelac Serije A. Postigao je 12 golova uz dve asistencije na 21 utakmici.

Pre utakmice protiv Udinezea mu je uručena nagrada za najboljeg fudbalera lige u januaru, a bez njega ekipa Masimilijana Alegrija nije uspela ni da postigne gol. Juventus je trenutno drugi na tabeli sa sedam bodova manje i utakmicom više od Intera.

MAČVAN UZVRAĆA UDARAC: Košarkaš oštro demantovao Ostoju Mijailovića, sukob eskalirao!

Ekipa iz Torina je u poslednja tri kola osvojila samo jedan bod.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter