Izvor: Telegraf.rs
28.06.2023 u 16:53
0

POMOZITE JOKIĆU I ĐOKOVIĆU da budu izabrani za najbolje sportiste sveta

ESPN nominovao najbolje srpske sportiste u nekoliko kategorija

Čuveni američki sportski medij – ESPN, objavio je nominacije u 22 kategorije za najbolje u 2023. godini, a na listi su i najbolji srpski sportisti, Nikola Jokić i Novak Đoković.

POSLE JOKIĆA, I BOGDAN POKORIO NBA LIGU: Bogdanović je u ovom parametru ubedljivo najbolji

Jokić je lider kada je u pitanju ovogodišnji ESPYS po nominacijama, jer je nominovan za tri kategorije – najbolji sportista, najbolji NBA igrač i najbolje šampionsko izdanje.

Jokiću su konkurenti u izboru za najboljeg sportistu kvoterbek Kaznas Čifsa Patrik Mahoms, bejzbol igrač Aron Džaž i Lionel Mesi.

Jokić je takođe kandidat i za najboljeg NBA igrača, gde su mu konkurenti Džimi Batler, Džoel Embid i Džejson Tejtum.

Tanjug/AP Photo/Ashley Landis


Novak Đoković je u kandidaturi za najboljeg tenisera sveta, gde će mu glavni takmac biti Karlos Alkaraz, a Novak je nominovan i kada je obaranje večnog rekorda u pitanju sa svojom 23. Grend slem titulom na Rolan Garosu.

Denver je nominovan za najbolji tim, a Jokićev saigrač Džamal Marej je takođe dobio nominaciju za najbolji povratak na teren, pošto je posle povrede u kojoj je propustio celu sezonu uz Jokića vodio Nagetse do prve titule u istoriji.

Ovde možete i da glasate za Jokića i Đokovića.

Glasanje se zavšava 9. jula, a dodela nagrada biće upriličena 12. jula.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter