Izvor: BSC HAPPY/SPORTAL
06.12.2023 u 15:48
0

RAZGALIO SRCA ZVEZDAŠA: Ovako je Stefan Jović dočekao crveno-bele (FOTO)

Tim sa Malog Kalemegdana nastavlja takmičenje u Evroligi. Crveno-beli će u okviru duplog kola ove nedelje prvo gostovati ekipi Valensije, a onda će dva dana kasnije na noge Baskoniji. Izabranici Joanisa Sferopulosa će u sredu uveče imati priliku da dođu do prve pobede na gostujućem terenu ove sezone.

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su sjajnu pobedu protiv Efesa prošle nedelje u Evroligi, a ove ih očekuje “duplo kolo” i to na gostovanjima u Španiji. Crveno-beli u 12. kolu igraju protiv Valensije u sredu od 20.30 sati, a manje od 48 sati kasnije i protiv Baskonije i doskorašnjeg trenera Duška Ivanovića. Ekipa Janisa Sferopulosa ove sezone još nije ostvarila pobedu na pet gostovanja i trenutno je na skoru 4-7 u Evroligi. Valensija je, s druge strane, u seriji od pet poraza i posle početnih 5-1, sada su na skoru 5-6.

ZVEZDI POZNATA LICA: Dvojac iz ABA lige sudi crveno-belima u Valensiji

Dakle, motiva za pobedu, kao i uvek ima na pretek, a čini se da crveno-belima ne manjka ni samopouzdanja. Bilo je i lepih momenata i pre meča, zbog susreta Stefana Jovića sa prijateljima iz Zvezde. 

Dirljiv je bio susret sa Nedovićem, Mitrovićem i Lazićem, Crvena zvezda je objavila i fotografije.

– Nekada saigrači, večeras rivali, ali pre svega veliki prijatelji i članovi zvezdaške, crveno-bele porodice – poruka je Zvezde.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter