Izvor: Kurir
13.04.2024 u 15:12
0

SIN DEKIJA STANKOVIĆA VEĆ TRI DANA U BOLNICI: Čekaju se analize, legendarni as sutra neće voditi svoj klub

Još uvek nije tačno poznato šta se dogodilo sa Stefanom Stankovićem, ali ono što je poznato da se čekaju određene analize koje će stići u narednim danima. Na tu temu oglasio se njegov otac, Dejan:

– Zdravo svima, želim da poručim da sam u Milanu sa sinom koji je u bolnici već tri dana. Ima veoma važnu „utakmicu“, moramo da budemo zajedno i da igramo zajedno. Nadam se da ćemo u naredna tri-četiri dana dobiti sve rezultate kako bi počeli rehabilitaciju, rekao Dejan i dodao da neće voditi svoj klub Ferencvaroš:

– Nažalost, neću sutra biti na klupi, ali verujem u moje igrače, u moj klub, u sve u stručnom štabu. To je samo jedna utakmica, ali imam jednu važniju sa svojim sinom. Porodica je na prvom mestu u ovom slučaju – rekao je Stanković.

Poruka na kraju, naravno, optimistična:

– Mi smo okej i u budućnosti ćemo biti još bolje. Sve najbolje i napred Fradi, ćao!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter