Izvor: Kurir
13.04.2024 u 15:25
0

STEFAN JE BIO BOGOM DAN TALENAT: Evo šta je Deki Stanković rekao o svoja tri naslednika

Vest da je Stefan Stanković, sin Dejana Stankovića završio u bolnici, izazvala je dosta brige kod svih... Još uvek nisu poznati razlozi za to, a u posebnoj vesti čitajte oglašavanje legendarnog asa na tu temu.

Filip Stanković i Aleksandar Stanković vezani su profesionalnim ugovorima za Inter, što govori o njihovom kvalitetu. Stefan Stanković, Dekijev prvenac bio je najperpsketivniji od braće, Bogom dan talenat što bi se reklo, ali..

– Uh… Stefi je bio u godinama kada je pritisak prezimena počeo da mu smeta. Istina je, bio je perspektivan. Leva noga, talenat, visina, aerobni kapaciteti… Mogao je da trči kao i ja. Da ne staje tokom čitave utakmice. Ali, jednostavno nije izdržao pritisak. I ja sam poštovao njegovu odluku, jer mi je rekao da ide na trening i da nije srećan. A, kad je tako… Nije to bila laka odluka. Ima Stefi svoj put i svoje planove u životu. Završio je školu, u Milanu je, radi nešto drugo – bio je iskren Dejan Stanković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter