Izvor: Informer
13.04.2024 u 10:01
0

SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Stigla prijava za nameštanje utakmice u Prvoj ligi Srbije

Taman kada pomislimo da je srpski fudbal na vrhuncu, UEFA nam lupi šamar realnosti zbog pojedinih klubova koji se igraju sa ličnim, ali i ugledom domaćeg fudbala uopšte.

Prema saznanjima Informera, crveni alarm stiže iz UEFA, a komisija za integritet FSS pokrenula je postupak protiv Tekstilca iz Odžaka, pošto je stigla prijava za nameštanje utakmice Prve lige Srbije. Pod lupom je meč odigran 8. aprila, kada je ovaj klub poražen od Mladosti GAT (1:2).

Naime, Tekstilac je jedan od favorita za ulazak u Superligu naše zemlje i u ovom momentu se nalazi na trećoj poziciji drugog po kvalitetu takmičenja u Srbiji sa 48 osvojenih bodova, dok se klub iz Novog Sada grčevito bori za opstanak.

Pali u trans zbog Jokićevog poraza! Dvorana proključala posle Denverovog neuspeha

Mladost se nalazi se na 14. mestu na tabeli sa 31 bodom, a iza nje su samo RFK Novi Sad i Radnički Novi Beograd.

Pokrenut je postupak, osumnjičena je ekipa iz Odžaka, jer su praćene uplate širom sveta, pa je jasno da su neki debelo potcenili favorita. Posebno je sumnjiv golman ovog kluba Bojan Brać, ali pošto je ovo Tekstilcu prvi prekršaj, gotovo sigurno neće biti izbacivanja iz lige. Strelci na ovom meču su bili Kokanović u 48. i Vukadinović u 56. minutu za goste, odnosno Davidović za domaćina u 68. minutu.

Sa druge strane, pod sumnjom je i meč Mladost GAT – OFK Beograd! Mladost je dobila lidera na tabeli sa 3:1, ali još uvek nema postupka.

Strelci su bili Kokanović u 5. i 76. minutu, potom Jokić sa bele tačke u 69. minutu, a jedini strelac za „romantičare“ bio je Georgijević u 51. minutu.

OFK Beograd je sasvim sigurno novi član Superlige Srbije, a tesno je od drugog do petog mesta, jer Jedinstvo iz Uba ima 49 bodova, bod manje Tekstilac, a Smederevo i Inđija su skupili 47.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter