Izvor: Blic
13.04.2024 u 08:56
0

ĐOKOVIĆ NE STAJE: Dugo je čekao ovo polufinale

Polufinale između Novaka Đokovića i Kaspera Ruda je zakazan za subotu u 15:30

Novak Đoković ne prestaje da oduševljava, u Kneževini će igrati rekordno 77. polufinale na masters turnirima.

– Uživam u uzbuđenju koje osećam pre meča. Bez obzira što sam odigrao toliko mečeva u životu, i dalje osećam tu nervozu, ali i uzbuđenje zbog izlaska na teren. Ima neke lepote u nepredvidivosti onoga što će se sledeće desiti. Niko ne zna ko će pobediti – rekao je Novak.

Teniser je u četvrtfinalu savladao Aleksa de Minora sa 7:5, 6:4. Imao je par problema ali je uspeo da savlada 11. igrača sveta. Sada će igrati protiv Kaspera Ruda.

– Daću sve od sebe. To je kao borba Davida protiv Golijata – rekao je Rud.

– Gledao sam ga malo. Izgledalo je kao da mu je teško. Neću ga nazvati ranjivim zbog toga. Ovo je masters na kojem je imao manje uspeha u karijeri, iako ga je osvojio dva puta. Voleo bih da imam takve brojke. Čuo sam posle meča da mu je ovo 77. polufinale mastersa. Možete da zamislite koliko je to ludo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter