Izvor:
16.03.2024 u 16:37
0

SLEDEĆI NASTUP ŠAMPIONA: Evo koji je prvi sledeći turnir na kom će Đoković učestvovati

Već smo objavljivali da najbolji teniser svih vremena Novak Đoković potvrdio je da neće učestvovati na mastersu u Majamiju.

Teško da je Novak mogao da zamisli gori početak sezone. Nakon poraza u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera, šokantno je završio učešće u trećem kolu Indijan Velsa, pošto ga je pobedio 123. igrač sveta Luka Nardi. Sada se postavlja pitanje šta dalje?

Na proleće počinje sezona turnira na šljaci, a centralni događaj je Rolan Garos, gde Đoković brani titulu. Pre drugog grend slema u sezoni igraju se mastersi u Monte Karlu, Madridu, Rimu…

VEMEBNJANI CILJ SAMO JEDNO: Želim da se takmičim sa Jokićem

Prvi naredni turnir na kom će Đoković nastupiti upravo je Monte Karlo koji je na programu od 7. do 14. aprila. Poslednjih nekoliko godina Srbin je beležio prilično bleda izdanja u Kneževini, a prošle godine poražen je u trećem kolu od Lorenca Musetija.

Poslednji put pehar na mastersu u Monte Karlu Đoković je osvojio sada već daleke 2015. godine, a pre toga najbolji je bio 2013.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter