Izvor:
16.03.2024 u 15:28
0

VEMEBNJANI CILJ SAMO JEDNO: Želim da se takmičim sa Jokićem

Srpski centar, dvostruki MVP šampionata, imao je svoje veče – postigao je 31 poen u pobedi Nagetsa nad Sparsima u Ostinu, 117:106.

A počelo je – blokadom Vembenjame na Jokiću!

Nije to omelo košarkaše Denvera, Nikola i oni su kao osice ulazili pod koš i igrali svoju igru.

Vembenjamu, koji ove sezone beleži prosek od 20,7 poena, 10,3 skokova, 3,4 blokade i 3,4 asistencije, pitali su kako je to izgledalo u okršajima sa Jokićem, koji mu je po završetku meča čini se dao i mali savet.

JE LI MOGUĆE DA JE FEDERER OVO REKAO: Švajcarac ŠOKIRAO izjavom o Novaku, evo šta je sada poručio

Bio je to samo uvid šta ne bi trebalo da se radi u odbrani. Šta je bilo specifično? Zadržaću to za sebe„, zagonetan je Vembenjama, koji je susret završio sa 17 poena, devet skokova i po dve asistencije i ukradene lopte, te tri blokade.

Viktor je priznao da se ne dešava često da od protivnika tokom utakmice, dobija savete.

Nisu se zaustavljali. Uopšte se nisu plašili da me izazivaju pod obručem. Istovremeno, Jokić je neko protiv koga želim da se takmičim godinama i želim da dajem sto odsto, ali je i neko koga jako poštujem, tako da se nadam da će biti velikih borbi u budućnosti. Oni bi mogli da uzmu titulu i ove godine, tako da je ceo projekat veoma, veoma lep„, priznao je mladi košarkaš San Antonija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter