Izvor: BSCSHAPPY
21.11.2023 u 17:50
0

SRPSKI TENISERI NAJAVILI SALATARU: Na nama je da donesemo „salataru“, šanse su nam velike

Srbija u četvrtak kreće u pohod na titulu u Dejvis kupu.

Teniski reprezentativac Srbije Miomir Kecmanović izjavio je u utorak u Malagi da se nada da će njegov tim da osvoji Dejvis kup.Za Srbiju će pored Kecmanovića na Završnom turniru Dejvis kupa u Malagi igrati Novak Đoković, Laslo Đere, Dušan Lajović i Hamad Međedović.

„Atmosfera je super. Stvarno nam je bilo sjajno ovih par dana. Lepo treniramo i svi se slažemo. Stvaramo takvu atmosfera da uživamno dok smo ovde, radi maksimalno i da igramo naš najbolji tenis“, rekao je Kecmanović, preneo je Teniski savez Srbije.

Srbija će u četvrtak u Malagi u četvrtfinalu Finalnog turnira Dejvis kupa igrati protiv Velike Britanije.„Težak tim za početak, ali imamo i mi dosta dobrih igrača, tako da sam siguran da će to da bude jedan dobar meč“, dodao je srpski teniser.

Selektor Srbije je Viktor Troicki, a stručnom štabu se priključio i Janko Tipsarević.

„To nam mnogo znači. Svaki njihov savet je dragocen. Mnogo puta su bili u ovakvoj situaciji, više nego mi, i svaki savet nam znači“, rekao je Kecmanović.

On je istakao da mladi srpski teniseri moraju da deluju ozbiljno na terenu. „Na nama je sada da donesemo ‘salataru’ u Srbiju i nadam se da ćemo u tome uspeti“, poručio je Kecmanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter