Izvor: Mondo
21.11.2023 u 17:10
0

JOKIĆ I DENVER U POTENCIJALNOM PROBLEMU: Lejkersi PRETE, uradiće sve da osvoje šampionski trofej

Tandem Čikaga na meti je tima iz Los Anđelesa

Lebron Džejms sa 39 godina igra sjajno, ali mu je potrebno još pomoći saigrača kako bi došao do titule.

Lebron Džejms je rešio da LA Lejkersima donese još jednu NBA titulu po svaku cenu. Sada je njegov tim na pragu dovođenja još jedne zvezde, a izričita želja iskusnog krilnog igrača je bek Čikago Bulsa Zek Lavin.

HIT SCENA IZ SVLAČIONICE SRBIJE: „Puštaj muziku, šta je bre ovo!?“ (VIDEO)

Nekadašnji pobednik takmičenja u zakucavanjima na Ol Staru već nekoliko godina je jedan od glavnih igrača Bulsa koji nikako ne uspevaju da se izdignu iznad prosečnosti. Ipak ove sezone kada je Kobi Vajt konačno proradio videli su u Čikagu da im je Lavin možda višak i spremni su da ga trejduju.

Sam Lavin je nezadovoljan i hoće u neki tim koji može da konkuriše za titulu, a pitanje je šta bi mogli Lejkersi to da ponude Bulsima? Za sada američki mediji pišu da je ideja da iz Čikaga dođu Aleks Karuso i Zek Lavin, koji navodno imaju adekvatne zamene u Čikagu u Aju Dosunmuu i Kobiju Vajtu. Bulsima će ponuditi Dianđela Rasela, medijsku zvezdu Ostina Rivsa, krilnog centra Ruija Hačimuru kao i Nigerijca Gejba Vinsenta.

Ipak s obzirom da Bulsi imaju ugovor sa Lavinom od 2026. godine i da ukoliko budu hteli da „rasture“ tim i idu u ribilding sigurno više žele pikove na draftu, pitanje je da li će se ova Lebronova ideja ostvariti.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter