Izvor: Mondo
21.11.2023 u 15:26
0

HIT SCENA IZ SVLAČIONICE SRBIJE: „Puštaj muziku, šta je bre ovo!?“ (VIDEO)

Žreb za Evropsko prvenstvo na programu je 2. decembra u Hamburgu

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo i sada mirno čeka žreb koji je na programu 2. decembra u Hamburgu.

Zbog remija sa Bugarima u Leskovcu (2:2), bićemo u poslednjem šeširu, pa tako u javnosti vlada i blago nezadovoljstvo zbog načina na koji smo otišli u Nemačku, međutim „orlovi“ ne mare previše za to.

SVI SA NESTRPLJENJEM ČEKAJU OVAJ DATUM: Poznato kada Srbija dobija rivale na Evropskom prvenstvu

Pojavio se snimak koji najbolje pokazuje koliko su fudbaleri bili presrećni. Svi su sa osmehom otišli u svlačionicu, a posebno je veseo bio Aleksandar Mitrović koji je po otvaranju vrata odmah morao da zagalami: „Puštaj muziku, šta je bre ovo!?“.

Ipak, morao je da sačeka da predsednik FSS Dragan Džajić održi govor, u kome je „skinuo kapu“ fudbalerima za plasman na Evropsko prvenstvo, a onda je moglo da počne slavlje uz narodnjake i šampanjac koji je doneo Dušan Tadić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter