Izvor: Kurir
14.04.2024 u 08:08
0

FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA: Duško Šarić slavio puštanje u kućni pritvor

Duško Šarić, kom se sudi pred Posebnim odeljenjem Višeg suda u Beogradu zbog sumnje da je bio pripadnik kriminalne grupe svog brata Darka Šarića, juče je prebačen u kućni pritvor posle polaganja jemstva.

Šarić je sinoć, uz muziku i u društvu najbližih, slavio prebacivanje u kućni pritvor, što se vidi i na fotografijama do kojih je ekskluzivno došao Kurir.

Na fotografijama se jasno vidi da je brat Darka Šarića zadovoljan i osmeh ne skida sa lica. Štaviše, on je đuskao, pevao, a reklo bi se i da su svi oko njega zadovoljni i srećni, a najviše porodica i deca.

On će u kući boraviti sa nanogicom, odakle neće smeti da izlazi bez posebne dozvole suda.

„MIRNO SPAVAJ, KĆERI MOJA… TRAŽIM TE U SEĆANJU“ Srceparajuće reči oca ubijene Ivane: Nema konca koji zakrpiti POKIDANU DUŠU

Šarića je juče u kući dočekala supruga, koja ga je grlila i ljubila prilikom dolaska.

Podsećamo, Duško Šarić se predao 4. januara i od tada do danas bio je u pritvoru.

Sud je prihvatio jemstvo od 800.000 evra i odredio mu kućni pritvor sa nanogicom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter