Izvor: Telegraf
14.04.2024 u 08:21
0

INCIDENT U RAKOVICI: Muškarac povređen nožem

Do tuče je došlo u 02.17, navode u Hitnoj pomoći

Jedan muškarac koji je noćas učestvovao u tuči u Rakovici, u Ulici Patrijarha Joanikija kod broja 32, zadobio je lakše povrede nožem i kolima Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Do tuče je došlo u 02.17, navode u Hitnoj pomoći.

U Ulici Dragutina Milutinovića sinoć u 22.01 dogodila se lakša saobraćajna nezgoda kada je vozač udario vozilom u stub i on je sa lakšom povredom prevezen u Urgentni centar.

Tragičan kraj potrage za nestalom Snežanom iz Uba

Protekle noći su 22 ekipe Hitne pomoći intervenisale ukupno 93 puta, od toga su 23 intervencije obavljene na javnim mestima.

Za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici – astmatičari, hipertenzičari, psihijatrijski i pacijenti sa malignitetima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter