Izvor: Blic
14.04.2024 u 08:42
0

U CENTRU NOVOG PAZARA IZBIO POŽAR: Evakuisano više ljudi, jedna osoba teže povređena

U centru Novog Pazara u Staroj čaršiji nešto oko jedan sat posle ponoći došlo je do požara na kući, a vatra se brzo proširila i na susedne objekte.

Kako je potvrđeno Tanjugu u novopazarskoj opštoj bolnici, hospitalizovan je stariji muškarac i on se nalazi u teškom zdravstvenom stanju.

Građani koji su se zatekli u tom delu grada su zajedno sa pripadnikom Ministarstva unutrašnjih poslova evakuisali više osoba iz objekata zahvaćenih vatrom, među njima i muškarca koji je bio bez svesti.

Lekarska pomoć u hitnoj službi ukazana je i evakuisanim stanarima, zbog pretrpljenog stresa.

NOVOPAZARSKA POLICIJA ZAPLENILA ARSENAL ORUŽJA Pronađene dve puške, pištolj i veća količina municije

Na mesto nesreće brzo su stigli pripadnici interventne i saobraćajne policije Policijske uprave Novi Pazar i više pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade sa tri vatrogasna vozila.

Intervenisale su i ekipe Hitne pomoći Doma zdravlja Novi Pazar.

Požar su prvo počeli da gase perači ulica Javnog komunalnog preduzeća Gradska čistoća, koji su u to vreme obavljali svoje radne zadatke.

Vatrogasci su tokom noći dežurali na mestu gde je došlo do izbijanja vatre.

Uzrok požara biće poznat nakon istrage.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter