Izvor: Kurir
14.04.2024 u 15:45
0

MITROVIĆ OTKRIO KADA SE VRAĆA NA TEREN! Cela Srbija je ovo čekala!

Povreda zadnje lože Aleksandra Mitrovića, reprezentativca Srbije i fudbalera Al Hilala, izazvala je veliku pažnju u našoj zemlji.

Posle detaljnih pregleda u Rijadu, koji su obavljeni na skeneru i magnetnoj rezonanci, Aleksandru Mitroviću je preporučeno da bude van terena u narednih četiri do šest nedelja.

Mitrović se oporavlja u prestonici Srbije, a juče se obratio navijačima Al Hilala. Napadač se oglasio putem društvenih mreža i poručio ono što su mnogi želeli da čuju, a to je da će se svom timu pridružiti za dve nedelje.

„Radim naporno svakog dana: tretman, trening, tretman ponovo… Prošle su dve nedelje od povrede, sve se odvija dosta dobro, osećam se dobro, nadam se za dve nedelje da ću biti spreman da se vratim, da se pridružim timu“, kazao je srpski napadaču video snimku.

Ističe Mitrović da mu klub mnogo nedostaje.

„Nadam se da se vidimo uskoro. Nedostaje mi klub, nedostaje mi Rijad, nedostaje mi stadion, navijači… Nadam se da ću se verovati u što kraćem roku, radim

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter