Izvor: Informer
23.10.2023 u 08:57
0

STEFANO PIOLI NAHVALIO SRBINA: Luka Jović je sve bolji

Napadač Luka Jović je sve bolji, poručio je trener fudbalera Milana Stefano Pioli.

„Rosoneri“ su sinoć na „San Siru“ poraženi od Juventusa (1:0) i tako su umesto da se „odlepe“ pri vrhu tabele, zakomplikovali sebi život u duelu sa direktnim rivalom u borbi za „skudeto“.

Šansu u delikom derbiju dobio je i napadač Luka Jović, koji je sticajem okolnosti poslednjeg dana prelaznog roka nenadano završio u Milanu. Forma mu nije bila na zavidnom nivou, pa je za mnoge bilo iznenađenje i kad je obukao dres slavnog kluba. Svedoci smo i da selektor Dragan Stojković nije zvao na poslednje reprezentativno okupljanje. Dakle, malo ko sada veruje u njega.

Međutim, Stefano Pioli veruje u njega. U meču sa Juventusom uveo ga je u igru u 60. minutu umesto Olivija Žirua i mada nismo videli skoro ništa od Srbina, Italijan ga je hvalio posle utakmice.

– Mislim da je Jović dobro držao loptu, njegovo stanje se popravlja i bio nam je potreban neko ko može da drži loptu, a ne recimo Noa Okafor, koji je bolji kada igra bez lopte – objasnio je Pioli.

Milan je sada drugoplasirani, sa bodom manje od lidera Intera i bodom više od Juventusa.

– Ovaj poraz ne utiče na naše samopouzdanje. Trudićemo se da budemo bolji. Tim zna da je na pravom putu. Moramo da budemo efikasniji pred golom – zaključio je Pioli.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter