Izvor: BSC HAPPY
21.12.2023 u 08:05
0

SVE JE PRELAKO ZA NIKOLU: Jokić demolirao Reptorse, zaigrao i odbojku, izveo magične poteze(VIDEO)

"Ovo je prelako za Nikolu", rekao je u jednom trenutku komentator dok je gledao kako se Jokić igra košarke protiv Toronta.

Denver Nagetsi savladali su Reptorse sa 113:104 i tako stigli do učinka 19-10, pa sada deluje da su konačno uhvatili onu formu koja ih je prošle godine dovela do vrha Zapadne konferencije.

NAVIJAČI ZVEZDE POSLALI PORUKU FUDBALERIMA: „Skinite dresove!“

Nagetsi su zaigrali značajno bolje od kada se u tim vratio Džamal Marej (protiv Reptorsa 20 poena, četiri skoka i šest asistencija), a Eron Gordon i Majkl Porter Džunior su imali veliki uticaj da Denver upiše peti trijumf u šest poslednjih mečeva.

„Nije bilo to najlepše drugo poluvreme, ali sada imamo 50 odsto pobeda na gostujućem terenu“, poručio je Meloun i tako poentirao glavni napredak Nagetsa od početka sezone. U ovom trenutku na gostovanjima Nagetsi imaju učinak 8-8, a imaju i tri vezane pobede na strani što govori da nisu rado viđeni gost.

„Naš napad je bio mnogo efikasniji. Vraćamo se našem stilu košarke“, poručio je Meloun.

Rajaković kog dobro poznaje Jokića iz reprezentativnih akcija pohvalio je srpskog centra koji je stigao do 400. dabl-dabl učinka u karijeri i 24. ove sezone.

„To je Nikola Jokić. To nije ništa novo u ovoj ligi, to se dešava svake večeri“, rekao je Rajaković i otkrio da je Jokić bio kod njega na slavi u utorak uveče.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter