Izvor: Kurir
21.12.2023 u 08:05
0

JOKIĆ IZDAO AMERE PA PREŠAO KOD KINEZA! Izašao na teren i ostavio sve u šoku! FOTO

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić postao je zaštitno lice kineske kompanije „361 Deegres“.

Na utakmici protiv Toronto Reptorsa Nikola je prvi put zaigrao u obući ovog brzorastućeg sportskog brenda.

Naime, srpski as odlučio je da napusti „Najki“, potpisao je bogat višegodišnji ugovor sa „361“ i biće globalno zaštitno lice ovog kineskog brenda.

I ŠVAJCARSKI MEDIJI HVALE VUČIĆA: VELIČANSTVENA POBEDA PREDSEDNIKA SRBIJE!

Nikola je tokom karijere nosio „Nike Air Zoom G.T. Džamp“ i uprkos tome što je godinama unazad najbolji igrač lige nije dobio svoju liniju patika poput Lebrona Džejmsa, Kevina Durenta, Pola Džordža… Bio je jedini MVP od 2008. godine koji nije imao svoj potpis na patikama, ali to će se sada promeniti!

Nikola je još prošle nedelje primećen kako na treningu nosi „361“. Za nekoga ko je tokom cele karijer nosio „Najki“, kineski brend na nogama privukao je ogromnu pažnju javnosti.

Američki mediji prenose da je Kompanija Fila Najta nedavno odbila da produži ugovor Nikoli Jokiću, što je prilično šokantno za nekoga njegovog kalibra. Još u junu, „Najki“ je odao počast NBA šampionu tako što je napravio reklamu za njega, a šest meseci kasnije on više nije njihovo zaštitno lice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter