Izvor: BSC Happy
08.12.2023 u 17:33
0

SVI MU SE POKLONILI: Đoković postavio rekord,koji do sada nije uspeo da postigne ni jedan teniser u istoriji

Novak Đoković nastavlja da blista i da radi stvari koje nisu viđene u svetu tenisa.

Ipak, u međuvremenu je uspeo da sruši jedan rekord Konorsa koji je donedavno bio izjednačen sa Srbinom po broju sezona u kojima su osvojili najmanje pet ATP titula. Đoković je sada podigao letvicu, pa je sa 11 godina produži taj niz na 12.Niko nikada nije uspeo da osvoji pet i više titula u 12 godina što samo pokazuje zbog čega je Đoković toliko dominantan.

SRBIJA IDE U SAD, BRAZIL I JAPAN: Evo protiv koga ćemo igrati u Ligi nacija

„Što se rekorda po broju osvojenih ATP turnira tiče, to je sve moguće. Zbog čega da ne idem na obaranje još i tog rekorda? Sada imam 12 manje (Novak 97 – Konors 109 u tom trenutku, prim. aut.), ali takođe imam i još koju godinu uspešnog bavljenja tenisom i pokušavam da uživam u ovim momentima koji sada znače i vrede – duplo“, rekao je Đoković u Parizu.I sam Konors je svestan da je vreme da prepusti najboljem ikada još jedan rekord.

„Imao sam dobru seriju. Ne znam kako, ali taj broj od 109 je opstao. Ako neko hoće da potuče taj rekord, neka mu je sa srećom! Ponekad ni to kada ste u finalu nije loša stvar“, rekao je svojevremeno Konors i dodao:

„Završio sam karijeru davno, pre 35 godina, ostao na tih 109 titula. Ako me neko preskoči, bolje da je zastrašujuće dobar! Ako se tako nešto desi, idemo dalje. Što se tiče Novaka, neka ide na to. Ako bude igraao još dve ili tri godine i prestigne me. Da li volim svoj rekord? Da, ali rekordi su tu da se ruše.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter