Izvor: TELEGRAF
08.12.2023 u 18:29
0

SRPSKI DVOJAC NAPRAVIO ŠOU U ARABIJI: Mitar iznudio penal, Sergej pokazao prstom „Ja biram tebe“

Fudbaleri Al Hilala od 16.00 igraju protiv Al Taea, u okviru 16. kola Premijer lige Saudijske Arabije.

Nastavili su srpski reprezentativci, Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić da briljiraju i prave šou u Premijer ligi.

SVI MU SE POKLONILI: Đoković postavio rekord,koji do sada nije uspeo da postigne ni jedan teniser u istoriji

Igrao se 30. minut, kada je dosuđen jedanaesterac za Al Hilal, a u centru pažnje, i najzaslužniji za to bio je Aleksandar Mitrović. Mitar je posle dobrog centaršuta, pokušao da šutira iz prve, ali je lopta pogodila u ruku jednog defanztivca Al Taea, te je sudija pokazao na belu tačku.

Na prvu, delovalo je da će upravo Sergej izvesti penal, s obzirom na to da je uzeo loptu u ruke, ali je onda prstom pokazao Mitru „Ja biram tebe“. Na kraju, Mitrović je lagano realizovao jedanaesterac, i tako nastavio sa golgeterskim nizom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter