Izvor: HAPPYBSC
01.04.2024 u 16:00
0

MITAR NIJE DOBRO: Nove prognoze oko Mitrovićevog oporavka

Napadač Al Hilala povredio je zadnju ložu na meču sa Al Šababom i prema prvim informacijama, veruje se da će morati na operaciju, a to su loše vesti za Srbiju.

Ukoliko zaista dođe do nje, Mitrović bi van terena bio od tri do četiri meseca i samim tim ga ne bi bilo na Euro 2024 u Nemačkoj.

Ipak, saznaje se da Mitrovića tek čekaju detaljni pregledi, kako bi se utvrdio tačan stepen povrede.

Sportski direktor FSS Stevan Stojanović je  otkrio kakva je situacija sa Mitrovićem.

„Aleksandar Mitrović je pod budnim okom stručnjaka u Saudijskoj Arabiji. Lekar naše reprezentacije je na stalnoj vezi sa kolegama iz Al Hilala. Prema poslednjim informacijama koje smo dobili urađen je ultrazvuk i potvrđeno je ođtećenje mišića. Procena lekara je da će Aleksandar Mitrović morati da pauzira između tri do šest nedelja. pak, treba se suzdržati od bilo kakvih zaključaka. Večeras će Aleksandru Mitroviću biti urađena i magnetna rezonanca. Tu će lekari moći da stepen oštećenja mišića zadnje lože. Samim tim, biće jasno šta ga očekuje, odnosno kakav će oporavak uslediti“, rekao je Stojanović.

Dakle, u FSS postoji nada da bi on mogao da prođe bez operacije, ali ostaje da se vidi šta će biti narednih dana.

Mitrović je najbolji strelac srpskog nacionalnog tima sa 57 golova na 85 utakmica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter