Izvor: mozzart sport
01.04.2024 u 22:09
0

OHRABRUJUĆE VESTI IZ ARABIJE: Mitar će biti spreman za EURO!

Napadač srpske reprezenatcije će pauzirati šest sedmica

Dobro je… Strahovala je fudbalska Srbije, međutim, može da odahne. Aleksandar Mitrović će putovati na Prvenstvo Evrope u Nemačoj. Najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije zabrinuo je naciju kad se će oporaviti posle povrede koju je pretrpeo na utakmici prvenstva Saudijske Arabije, da bi u ponedelajk veče iz Rijada stigla informacija da Mitrogol mora da pauzira „samo“ šest sedmica. U redu, njemu neće ni to prijati, razumemo ga, ali će biti spreman za završnicu klupske sezone i potom obaveze u državnom timu.

Al Hilal je precizirao da će snažni Smederevac zbog povrede zadnje lože propustiti šest sedmica, koliko bi trebalo da traje period rehabilitacije. Računica je jasna, Mitrović će se na teren vratiti sredinom maja i imaće mesec dana da se spremi za prvu utakmicu na Prvnestvu Evrope, 16. juna protiv Engleske u Gelzenkirhenu. Čak i da oporavak potraje duže od predviđenog, opet deluje da ima dovoljno vremena da se fit stavi na raspolaganje Draganu Stojkoviću.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter