Izvor: Alo.
11.01.2024 u 17:20
0

SVI SU OSTALI IZNENAĐENI: Novak otkrio veliku tajnu, ispričao kako izgleda dan kada igra finale

Srbin u pohodu na 25. grend slem trofej.

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković u odličnom raspoloženju dočekuje Australijan open.

Uoči egzibicije u kojoj je zajedno sa Arinom Sabalenkom, Marijom Sakari, Stefanosom Cicipasom, alai i zvezdom kriketa, Stivom Smitom zabavljao publiku u Rod Lejver areni, Novak je dao i nekoliko zanimljivih odgovora za „AO Show“.

POSLE ŠEST GODINA – MOGUĆE JE: Britanac se nada susretu sa Đokovićem na Australijan openu

Upitan je kako se on to sprema za turnir u Melburnu i koja je tajna toga što nikada nije izgubio u polufinalu ili finalu ovog turnira.

– Bila je to konstantna unutrašnja bitka da sebe dovete u sadašnji momenat i ne zanosite se svim mogućim scenarijima i stvarima koje se mogu i ne moraju desiti. Sve je u vašoj glavi, što ste više u sadašnjosti, više ste u stanju da uživate – objasnio je Novak.

Otkrio je i neke od standardnih rutina uoči mečeva u Melburnu.

– Dan finala? Tu su obično sa mnom članovi tima, u autu, ali sve zavisi u kakvom sam raspoloženju. Ponekad volim da budem sam sa svojim mislima i da slušam nešto, muziku, šta god. I pripremm se za ono što dolazi – dodao je Novak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter