Izvor: sportal
04.10.2023 u 10:46
0

TENIS ŠANGAJ: Srbi polovično, Lajović maestralan, Kecmanović predaozbog povrede

Bravo za Dušana Lajovića! Srpski teniser je stigao do prve pobede u karijeri u Šangaju, pobedio je Stana Vavrinku sa 6:4, 7:6 (9:7).

Prvi put u karijeri, Dušan Lajović je stigao do pobede na mastersu u Šangaju. Pobedio je Stana Vavrinku Momak iz Stare Pazove sjajno je otvorio meč. Već u prvom gemu došao je do brejka. Prednost je održavao do 4:2 kada je ponovo oduzeo servis rivalu i otišao na velikih 5:2.

SRBIN IZ JANG BOJSA ĆE IMATI PODRŠKU NA MARAKANI: Mnogo karata sam morao da nabavim

Trgao se Švajarac u tim momentima. Vratio je jedan brejk, smanjio na 5:4, ali je Dušan sa nulom uzeo deseti gem, ujedno i prvi set. sa 6:4, 7:6 (9:7) i tako stigao do prve pobede nad nekadašnjim trostrukim grend slem šampionom.

Lajović je ovom pobedom došao i do značajnog statističkog podatka: sada ima barem po pobedu na svim mastersima.

Miomir Kecmanović završio je takmičenje na mastersu u Šangaju već u prvom kolu. Srpski teniser bio je prinuđen da preda  meč, pa takmičenje nastavlja domaći predstavnik Junčaokete Bu.

Kecmanović je odustao tokom trećeg seta zbog bolesti. Tokom meča je bilo očigledno da se mladi teniser ne oseća dobro, a u jednom momentu je tražio i medicinski tajm-aut.

Borio se koliko je mogao 46. teniser sveta. Osvojio je prvi set u taj-brejku, pošto je nadoknadio brejk zaostatka u ranoj fazi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter