Izvor: SPORTAL
04.10.2023 u 10:27
0

TIM ZA JANG BOJS: Bahar ne menja ništa, sem sitnice koja tri boda znači

Fudbaleri Crvene zvezde u VEČERAS od 21 sat dočekuju švajcarski Jang bojs u drugom kolu grupe G Lige šampiona. Crveno-beli su u prvom kolu poraženi u Mančesteru, ali je tada trener Barak Bahar video koliko upravo ta startna postava može da uradi, pa će tako – sve ponoviti. Uz jednu sitnicu koja bi mogla da znači pobedu.

Barak Bahar ne bi trebalo mnogo da menja tim, zapravo to neće, najverovatnije, uraditi uopšte, ali će linije tima izgledati drugačije.Ono što jeste razlika jeste da Milan Rodić neće biti zadnji vezni, već se vraća na svoju poziciju levog beka u momentima kada Zvezda napada. Kada je defanzivna postavka, verovatno će činiti tog levog, trećeg štopera, a Stefan Mitrović će se spustiti na njegovo mesto.

SRBIN IZ JANG BOJSA ĆE IMATI PODRŠKU NA MARAKANI: Mnogo karata sam morao da nabavim

Sve ostalo je opšte poznato i Bahar je prilično uporan sa pojedinim igračima, kao što su Ndijae i Hvang, ali su oni velika pojačanja, najveća ovog leta, pa tako i moraju da počnu da prave razliku.

radujemo se prvoj utakmici u Ligi šampiona na domaćem terenu, siguran sam da ćemo imati sjajnu podršku i jedva čekamo da počne“.

Rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar na konferenciji za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter