Izvor: blic
04.10.2023 u 09:24
0

SRBIN IZ JANG BOJSA ĆE IMATI PODRŠKU NA MARAKANI: Mnogo karata sam morao da nabavim

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju u sredu, od 21 čas, ekipu švajcarskog Jang Bojsa, u meču drugog kola grupe G u Ligi šampiona, a jedan fudbaler švajcarskog tima će imati veliku podršku sa tribina.

U pitanju je Darjan Maleš, vezista rodom iz Lucerna, a koji je poreklom iz Republike Srpske. Jasno je da će Malešu, ali i čitavoj njegovoj porodici sutrašnji meč biti vrlo značajan, pa zato ne treba ni da čudi što će svi oni doći sutra na Marakanu, kako bi bodrili mladog igrača u meču sa šampionom Srbije.

ODBOJKAŠI NASTAVILI NIZ: Orlovi makismalnim rezulatom savladali Finsku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BSC YOUNG BOYS (@bscyb_offiziell)

– Igrao sam u svim utakmicama i baš se dobro osećam. Sad razmišljam samo o utakmici sa Crvenom zvezdom, koja će za mene lično biti jako značajna. Dolazi mi cela porodica, a dolaze i još neki dragi ljudi koji će prvi put imati priliku da me vide na terenu. Mnogo karata sam morao da nabavim – kroz smeh je rekao Maleš pred duel sa crveno-belima.

Inače, u martu ove godine su se pojavile priče da bi sadašnji fudbaler šampiona Švajcarske, koji je u karijeri još nosio i dres Intera, odnosno Bazela, mogao da zaigra za reprezentaciju Srbije. Do toga i dalje nije došlo, međutim, i dalje nije upisao nijedan nastup ni za seniorsku reprezentaciju Švajcaraca, pa i dalje postoji nada da bismo Maleša mogli da gledamo u dresu Orlova.

Podsetimo, obe ekipe su u prvom meču u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona upisale po poraz. Crvena zvezda je izgubila na gostovanju Mančester sitiju (3:1), a istim rezultatom su „mladi momci“ poraženi u Bernu od Red Bul Lajpciga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter