Izvor: Sportal.rs
01.04.2023 u 13:19
0

Au, šta su odigrali Alkaras i Siner: Ovo je POEN GODINE! (VIDEO)

Da li je rano da već izabremo poen godine? Karlos Alkaraz i Janik Siner misle da nije, pošto je jedan koji su izveli u sjajnom polufinalnom meču mastersa u Majamiju zaslužio da ponese tu titulu.

U pravoj teniskoj poslastici je na kraju slavio Italijan sa 2:1, koji je time omogućio da se najbolji srpski teniser Novak Đoković vrati na prvo mesto na ATP listi, jer je sprečio Alkarasa da odbrani prošlogodišnje poene iz Majamija, kada je osvojio titlu.

Da će prirediti spektakl teniseri su najavili već u prvom setu, kada je i viđen najbolji poen. Duga razmena udaraca, kretanje po terenju, stizanje svega na obe strane, a na kraju se radovao Siner.

Španca su posle meča pitali da prokomentariše taj deo igre.

– Sećam se tog trenutka. Bio je to neverovatan poen. Kada sam ga izgubio, prvo što mi je palo na pamet jeste to da je ovaj momak nepobediv – rekao je Španac i dodao:

– Odigrali smo odličan meč, mislim da smo obojica bili na visokom nivou. Protiv Janika uvek imate poena kao što je ovaj.

VREME JE DA POBEDIM MEDVEDEVA: Siner pun samopouzdanja pred finale Majamija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter