Izvor: BSV HAPPY/KURIR
24.01.2024 u 14:29
0

SAMO ZBOG NOVAKA DOŠAO U MELBURN! Čuveni guru Noletu doneo POSEBAN poklon (FOTO)

Dok Novak Đoković čeka da se kompletiraju parovi polufinala Australijan opena i dok se sprema za duel sa Janikom Sinerom u petak imao je posebnu posetu. Posetio ga je Jagadiš Vasudev poznatiji kao Sadguru.

Poznati indijski guru i spiritualista je podelio sliku iz Australije sa Novakom Đokovićem i nije krio oduševljenje što se susreo sa najboljim teniserom svih vremena.

Istakao je koliko su svi uspesi srpskog tenisera neverovatni, a ovaj Indijac koji je boravio i u Beogradu i tom prilikom se upoznao sa Novakovom suprugom Jelenom Đoković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sadhguru (@sadhguru)

„Prelepo druženje sa Novakom Đokovićem. Ostati više od dve decenije na vrhuncu svojih mogućnosti na neverovatno u neverovatno kompetitivnom teniskom sportu je izvanredno. Vaša posvećenost i razumevanje tela i uma predstavljaju izvanredan primer za druge koji to mogu da prate. Sve najbolje u predstojećim mečevima“, napisao je Sadguru

Novak mu je odgovorio:

„Hvala ti Sadguru za posetu i što si gledao moj meč.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter