Izvor: BSC HAPPY
20.04.2023 u 16:06
0

DECA MLAĐA OD 5 GODINA NE SMEJU DA GLEDAJU NOVAKA! Ovo je pravilo u Banjaluci! Tribine krcate

Srpskog tenisera Novaka Đokovića iz dana u dan fanovi u Banjaluci prate u stopu, a sada je naš as prvi put rešio da ima trening otvoren za javnost.

Najbolji teniser sveta ove nedelje nastupa na Srpska openu u Republici Srpskoj, a interesovanje koje vlada za sliku sa njim, autogram i njegove mečeve je ogromno!

Novak je odlučio da ovog četvrtka trenira ne skrivajući se od radoznalih pogleda, ali uz jedno pravilo.

Deci mlađoj od pet godina nije bilo dozvoljeno da posmatraju kako se priprema prvi reket sveta, nije poznato zbog čega, ali najverovatnije da ne bi mališani dekoncentrisali srpskog asa. Međutim, jedna gospođa sa Filipina donela je bebu na Novakov trening. Ovo je bila retka prilika da se bebica fotografiše sa prvim teniserom sveta, što je Nole uradio s oduševljenjem.

Mnogo ljudi je ovacijama dočekalo igrača kojeg mahom imaju priliku da gledaju samo na TV-u, tribine su bile krcate.

Novak je izašao na teren sa Hamadom Međedovićem, bratom Markom i sparing partnerom Karlosom Gomezom Hererom. Priredili su navijačima spektakl, dobro su se zabavili tokom treninga, a fanovi su na tribinama uživali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter