Izvor: BSC Happy/sport.alo
04.12.2023 u 08:08
0

KAKVE REČI SU PALE?! Kirjos opet pričao o Novaku

Australijanac Nik Kirjos nastavio je da hvali teniskog kolegu, našeg asa Novaka Đokovića.

– Mislim da je Novak najbolji teniser svih vremena. Ima 24 Grend slema i mislim da će ih osvojiti još nekoliko, to je suludo. Mislim da on ne dobija dovoljno kredita koji zaslužuje. Na turu je skoro 20 godina. Osim toga, tenis je jedan od retkih sportova na svetu gde se ne zna koliko će meč trajati, može da traje sat i po, četiri sata, planovi se menjaju. Morate biti u stanju da se prilagodite. Evo zašto je Novak po meni jedan od najvećih sportista u istoriji, nije kao fudbal gde se igra 90 minuta – jasan je bio Kirjos.

„ĐOKOVIĆ JE KRALJ SVEGA“: Legendarni igrač snukera nahvalio srpskog asa!

Kirjos je tokom 2023. godine imao velikih prolema sa povredom i u međuvremenu je čak i nestao sa ATP liste. Međutim, dobra stvar po njega je što ima zaštićen renking i moći će da igra ATP turnire kad se vrati na teren.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter